Viproperty

Thiết kế nội thất giúp ít tốn công dọn nhà

Các quyết định thiết kế nhỏ nhất có thể có tác động lớn đến cách bạn sống trong ngôi nhà, đặc biệt là giữ cho nhà luôn gọn sạch.
Thông thường chúng ta thiết kế và trang trí nhà cửa theo phong cách, chứ không phải theo thói quen. Nhưng nếu bạn muốn thiết kế theo thói quen để ít tốn công dọn nhất thì đây là các cách.
1. Chọn nội thất có gầm cao
Khi mua ghế sofa, ghế bành, bàn và tất cả nội thất khác, hãy tìm những loại chân cao. Tốt hơn nữa dùng loại gắn trực tiếp vào tường để giải phóng khỏi mặt đất. Như vậy, bạn dễ dàng hút bụi và lau dọn bên dưới. Với thiết kế này, cũng rất tiện khi bạn đầu tư thêm một con robot giúp hút bụi và lau nhà.
2. Chọn màu sơn
Nếu nhà bạn có vật nuôi và con nhỏ, hãy tránh các sơn lì vì có khả năng in dấu vân tay, vết bẩn lên tường. Hãy chọn lớp sơn mặt mịn và bóng, đó là sơn bóng mờ eggshell cho tường và sơn bán bóng semi-gloss ngoài cùng. Bạn sẽ dễ dàng lau vết bẩn hơn.
3. Chọn sofa
Khi đang tìm kiếm một chiếc ghế sofa dễ làm sạch, vải bọc là yếu tố quyết định. Hãy chọn chất liệu da vì rất dễ lau sạch vết bẩn ngay lập tức và bảo dưỡng nó mỗi năm một lần.
Nếu bạn thích ghế sofa vải, hãy tìm những loại có xử lý chống vết bẩn. Nếu không, hãy chọn một chiếc ghế sofa có vỏ bọc để tháo ra giặt bất cứ lúc nào. Chọn màu tối để che giấu vết bẩn tốt hơn.
4. Không dùng tủ mở
Những chiếc tủ được thiết kế theo phong cách mở trông rất thích mắt trên Instagram, nhưng trên thực tế chúng là nơi chứa bụi. Để dọn nhà đơn giản hơn, hãy gắn bó với những chiếc tủ có mặt trước bằng kính. Bạn vẫn có thể trưng bày những món đồ yêu thích, mà vẫn giữ cho chúng không bị bám bụi.
5. Chọn thảm có hoa văn
Những chiếc thảm một màu tưởng đẹp nhưng bụi vải, lông thú cưng và những thứ lộn xộn trong nhà sẽ hiện rõ. Hãy sử dụng thảm có hoa văn rực rỡ nếu bạn muốn vài ngày mới hút bụi một lần.
 
📌 Keeping our clients, employees, and partners informed is one of our top priorities.
Kindly contact Viproperty for further consultancy or more detail Vietnam Property News.
 
-----------
VIPROPERTY CO.,LTD
Mua bán, Cho Thuê, Quản lý, Thiết kế & cung cấp nội thất căn hộ chung cư.
PURCHASING, LEASING, MANAGEMENT, FURNISHING APARTMENT
购买、出租、管理、设计与家具供应。
☎ Hotline: (+84) 986 888 100
✉️ info@viproperty.vn
-----------
FOLLOW VIPROPERTY:

Related

ENJOY THE LIFE AT URBAN GREEN

ENJOY THE LIFE AT URBAN GREEN

bdteam

Based on the idea of ​​establishing a new urban area, combining the change of the city with a new standard of strength development, the architectural design inspired by the Modern and Bauhaus styles. With thorough comprehension of inhabitants' demands and clever organization in the facade and master plan, Urban Green design mimics the rhythm of nature, assures light and ventilation while relieving the busy urban rhythm, and offers a variety of chances for fostering relationships among family, friends, and the community.

Ten future urban areas along Metro Line 1

Ten future urban areas along Metro Line 1

bdteam

Ho Chi Minh City orients housing development along the metro as "killing two birds with one stone" - both meeting housing needs and creating an abundant source of visitors to use this vehicle. There is a plan to develop new urban areas along the Hanoi highway with high population density and synchronous technical and social infrastructure.

Discover five characteristics that shocked the property community from LUMIÈRE boulevard

Discover five characteristics that shocked the property community from LUMIÈRE boulevard

bdteam

It is not difficult to explain the intense attraction from LUMIÈRE Boulevard when international luxury real estate developer Masterise Homes has painstakingly created a living space with its character while ensuring comfort and development infrastructure. The utility system is always ready to meet the needs of residents.

MT EASTMARK CITY: Solutions to ownership apartment with financial below 42,250 USD

MT EASTMARK CITY: Solutions to ownership apartment with financial below 42,250 USD

bdteam

At the MT Eastmark City project, the investor has announced a "Solution to own a home with a finance of less than 1 billion VND (42,250 USD)." Specifically, with only an initial capital of about 700 million VND (29.600 USD) (equivalent to 30% of the apartment value), customers The customer was able to receive the house with peace of mind, and the bank supported 70% of the remaining amount to borrow and disburse according to the project progress...